Hírek
Regisztrációs probléma a freemaileseknél

Kedves vásárlóink!

A freemailes e-mail címmel rendelkezők egy technikai akadály miatt nem tudnak regisztrálni. A megoldáson dolgozunk, kérjük, amíg nem oldódik meg a probléma, próbáljanak egy másik e-mail címmel regisztrálni.

Elnézést a kellemetlenségért!

Apu könyvbemutató

Mindenkit szeretettel várunk!

Augusztusi nyitvatartás

Kedves Vásárlóink!

Tájékoztatjuk kedves vásárlóinkat, hogy a Zenta utcai boltunk, illetve a www.holnapkiado.hu webáruháza 2016. augusztus 2. és 5. között zárva tart. A Pannónia utcában lévő Olvasók boltja nyitvatartása változatlan. Megértésüket köszönjük.

Akció a Könyvhéten

Kedves Vásárlóink!

A 2016-os Ünnepi könyvhéten különleges akciót indítunk, amelynek keretén belül 50%-os kedvezménnyel tudnak kiadványainkhoz hozzájutni. Ehhez nem kell mást tenni, mint a standunkon bemondják a "VARÁZSFUVOLA" kódot.

A kedvezmények nem vonhatók össze és az akciós (300-800 Ft-os) könyveinkre nem vonatkoznak.  

DEDIKÁLÁSOK:

06.09. csütörtök :17:00 Borsa Kata, Szimonidesz Kovács Hajnalka és Pál Kálmán
06.11. szombat: 11:00 A Felfedező utak című könyv szerzői, 17:00 Acsai Roland
06. 12. vasárnap: 17:00 Fráter Zoltán

Karácsonyi könyvbemutató a Hadikban

Mindenkit szeretettel várunk!

Könyvbemutató

Fráter Zoltán – Szerelmes Budapest

Könyvbemutató a Bereg Bárban 2015. július 25-én 19 órakor.

Házigazda: Noszlopi Botond

Mindenkit szeretettel várunk!

Évzáró est

Mindenkit szeretettel várunk!

Korb Flóris és Giergl Kálmán – séta

Októberi várostörténeti sétánk témája a Korb Flóris és Giergl Kálmán építészpáros közös irodájának nevéhez fűződő épületek lesznek. Az 1-1,5 órás gyalogos séta keretein belül végigjárunk a pesti belvárosban található műveket, amelyre szeretettel várunk mindenkit, aki velünk tartana a historizmus és a nyugat-európai stílusok közvetítőiként számon tartott építészek nyomában.  
Találkozási pont: Budapest, V. kerület, Ferenciek tere 9., a Belvárosi Ferences templom előtt.
A program mindenki számára nyitott és ingyenes. A séta teljes útvonala, valamint bővebb információ: www.facebook.com/azepiteszetmesterei
Sétáinkat a Polgári Magyarországért Alapítvány támogatja

Újbudai várostörténeti séta a Holnap Kiadó rendezésében

A Holnap Kiadó az Ybl bicentenárium 2014 – A Magyar Építészet Éve alkalmából ingyenes városismereti sétát szervez a XI. kerületben.

A Holnap Kiadó sok szeretettel vár minden érdeklődőt, aki szeretne megismerkedni a XI. kerület történetével és épületeivel. Az építészet mesterei című könyvsorozat alapján a Holnap Kiadó bemutatja Medgyaszay István, Lechner Ödön és Hauszmann Alajos életművének egy-egy alkotását, valamint Újbuda születésének főbb állomásait. A 1,5 órás program a Műegyetem épületétől indul, majd a környező utcákat bebarangolva a Feneketlen-tónál ér véget. A séta során az érdeklődők kvízjátékban vehetnek részt, a helyes megfejtők között könyvajándékokat sorsolunk ki a programzáró eseményen, amely november 20-án a Hadik kávéházban kerül megrendezésre.

Találkozó 2014. október 8-án és 29-én 16.00-kor Budapesten, a XI. kerület Szent Gellért téren a Cseh Tamás szobor előtt.

A program mindenki számára nyitott és ingyenes.

A sétán való részvételhez előregisztráció szükséges, érdeklődni és jelentkezni szeptember 29-től október 28-ig az azepiteszetmesterei@holnapkiado.hu e-mail címen, valamint a +361 466 6928 vagy a +36 70 416 5756-os telefonszámon lehet. A séták maximális létszáma 50 fő, igény szerint további időpontokat hirdetünk meg.

Komor Marcell és Jakab Dezső – séta

Szeptember végi várostörténeti sétánk témája Komor Marcell és Jakab Dezső építészpáros lesz. Szeretettel várunk mindenkit, aki az 1-1,5 órás séta keretén belül szívesen megismerkedne az építészek műveivel, néhány jelentős budapesti és Budapesten kívül található művével, valamint a századfordulós nemzeti szecesszióval. 

A gyalogos séta időpontja: 
2014. szeptember 23. kedd, 16 óra

Találkozó: Budapest, VI. kerület, Jókai tér 10., a Kolibri Színház előtt

A program mindenki számára nyitott és ingyenes
A séta teljes útvonala, valamint bővebb információ: www.facebook.com/azepiteszetmesterei
Sétáinkat a Polgári Magyarországért Alapítvány támogatja

K&H Logo